Brons Meester Bob EK mei 2017

EK 2017
EK 2017

De inspirerende bondscoach Mieke Tapia

Brons Meester Bob EK mei 2017.

EK 2017

Brons tijdens de EK Taekwondo in Griekenland Mei 2017

EK 2017

De Nederlandse stijl team 2017 in Griekenland

EK 2017

Tijdens de EK in Griekenland Mei 2017

Brons Meester Bob EK 2017. Op de Europese poomsae kampioenschappen 8 Mei 2017 in Rhodes Griekenland heeft meester Bob Nederland vertegenwoordigd. Meester Bob 69 jaar oud behaalde de bronze medaille. Vele Europese landen waren vertegenwoordigd op dit grote toernooi, Duitsland, Turkey, Spanje, Engeland enz. In 2014 zat meester Bob ook al in het nationale team. maar er kwam een nieuwe bondscoach die het niet in hem zag zitten, dit was een teleurstelling en hij besloot om nog harder te trainen. Bij elke wedstrijd deed hij mee samen met Otmar Verveer, de 2 Masters lieten zien dat ze nog altijd  gedreven waren en leeftijd niets uitmaakte. Er kwam een andere Bondscoach die ook de oudere masters selecteerde  om  weer in het nationale team te komen na 2 jaar.  De nieuwe bondscoach Mieke Tapia gaf hun vertrouwen en zette  de puntjes op de i en het was bijna elke weekend  trainingen in Oss. Meester Bob trainde zelf 2 keer per dag om goed voorbereid te zijn ook de mentale training werd niet vergeten een belangrijk onderdeel. Meester Bob vindt als je doelstelling niet duidelijk zijn dan weet je ook niet waar je naar toe gaat. En met heel veel zelf vertrouwen, ontspanning en geloof in eigen kunnen vertrokken meester Otmar Verveer en meester Bob samen met het nationale team  naar de wedstrijd in Rhodes. Inmiddels heeft het Nationale team heeft veel prijzen behaald onder de nieuwe bondscoach en laten zien dat ze bij de top horen. Ik ben blij met de hulp van mijn geweldige coach Mieke Tapia,  Erik van der Weide en de TBN die vertrouwen in ons hadden.  Met hard werken doorzetten en geloof is het gelukt om een medaille te behalen. Verder wil ik Steve Soekandar, Linda van Teunenbroek  Meester Aad Coffa en mijn leerlingen bedanken voor hun steun en vertrouwen.