PENCAK-SILAT/MMA jeugd en volwassen

Pencak Silat / MMA

Pencak silat/mma is een verzamelnaam voor vechtkunsten uit Indonesië. Binnen onze school wordt pencak silat uit de Indonesische regio’s Banten en West-Java beoefend.

Onze school richt zich op zelfverdediging. De technieken bestaan o.a uit stootcombinaties, elleboogtechnieken, grepen, traptechnieken, worstelen en werptechnieken.

Het systeem wordt systematisch en didactisch overgedragen door middel van korte vormen, partneroefeningen, sparren en het oefenen van de technieken op pads en de bokszak. De technieken zijn makkelijk aan te leren en worden verfijnd door partneroefeningen en tijdens het sparren, zodat de beoefenaar in staat is om de technieken toe te passen in de praktijk. Conditionering van het lichaam is een belangrijk onderdeel van de training, zodat de beoefenaar in staat is trappen en slagen op het lichaam beter te incasseren.

Filosofie:

Het trainen bij andere leraren, scholen en het bijwonen van seminars wordt gestimuleerd om het eigen inzicht en de persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Broederschap, gelijkwaardigheid en zorg voor jezelf en omgeving staan centraal in onze filosofie.

Trainingslocatie:Pencak-Silat/MMA

Trainen kan op zondag van 10.00-12.00

bij American Fitness, Blasiusstraat 144 1091CZ te Amsterdam.

Privélessen zijn ook mogelijk.
Meer info? Neem contact op met Gillvan via:
pencaksilatgillvan@gmail.com

Telefonisch: +31649864704