Stadspas en jeugdfondssport bij American Fitness

Nayeli

Stadspas en jeugdfondssport bij American Fitness-Stadspas en jeugdfondsport bij American FitnessNayeli

Wat is een stadspas? De Stadspas met groene stip is een minimapas. Deze pas kunt u aanvragen als u een laag inkomen en weinig vermogen hebt. Met de Stadspas kunt u korting krijgen op aanbiedingen zoals musea, zwemmen, en sport. Ook kunt u bijvoorbeeld een gratis ID kaart of met korting naar dierenarts voor uw huisdierHou je van sporten en ben je nog geen 18 jaar? Dan betaalt de gemeente of het Jeugdfonds Sport (mee aan) je abonnement bij de sportclub.Nayeli

Wat krijg je?

Een vergoeding voor je jaarcontributie bij een sportvereniging.

De spelregels

 • Je bent 2 jaar of ouder en jonger dan 18 jaar.
 • Je woont in Amsterdam
 • Je hebt een geldige Stadspas.
 • Je hebt geen Stadspas maar je ouders hebben een laag inkomen*.
 • Overstappen naar een andere sport tijdens het schooljaar is niet mogelijk.
 • Maximale jaarvergoeding is 350 euro

  2. Jeugdfonds Sport

  – Wil je hulp bij het aanvragen van de vergoeding?
  – Wil je sporten bij een sportaanbieder die niet op de lijst staat?
  – Heb je geen Stadspas?

  Neem dan contact op met een intermediair van het Jeugdfonds Sport. Zij kunnen je verder helpen. De intermediair van het Jeugdfonds Sport is iemand zoals je gymdocent, juf of meester, ouder- en kindadviseur, maatschappelijk werker of hulpverlener. Kijk op: www.jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/amsterdam-

 • Spelregels Jeugdfonds Sport Amsterdam 2019 Het Jeugdfonds Sport Amsterdam is een stichting die – binnen haar financiële mogelijkheden – ervoor zorgt dat kinderen kunnen sporten. Het gaat om kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 17 jaar jaar, woonachtig in Amsterdam waarvan de ouders financieel niet in staat zijn de kosten van de sport te dragen.VERDEDIGINGSPORT
 • Sportschool American Fitness
 • 4 tot 14 jaar. Wie kampioej wil worden in de martial arts-sport moet bij ons zijn. Wij staan al 36 jaar bekend om onze vele kampioenen en goede jeugdopleidingen. Kies uit TAEKWONDO-KARATE-JUDO-KUNGFU-KICKBOKSEN EN WING-TSUN. Door de training krijg je discipline, concentratie, karakter en doorzettingsvermogen. je ontwikkelt zelf vertrouwen en wordt rustig en leert normen en waarden. Ben jij de volgende kampioen?
 • Stadspas: €5 voor een 12 strippenkaart
 • Normaal €100
 • September 2023-2024
 • T 020 6941358- 06 5190 5823
 • info@americanfitness.nl