Kung Fu jeugd en volwassen

Kung Fu

Kung Fu

Wat is Kung Fu? (voor jeugd v.a 8 jaar en volwassen)

Kung Fu

Deze stijl is geen normale maar geheimen stijl.

How Chuen (in het chinees ” Hóu Quán “, vertaald “vuist van de aap”) is een zeldzame variant van de “aapstijl” binnen de Shaolin Kung Fu. Letterlijk vertaald betekent het “Monkey Fist”.

Waar de meeste aapstijlen veel laag bij de grond werken (springen, rollen), gaat het hier om een hoge aapstijl, een stuk toegankelijker voor de westerse mens omdat er niet zoveel acrobatiek mee gemoeid is.

Kenmerkend voor de How Chuen zijn korte, vlugge bewegingen en trappen niet hoger dan de middel. De stijl is dan ook uitermate geschikt voor toepassing in kleine ruimten waarbij er geen mogelijkheid is om langgerekte stoten of trappen uit te voeren.

Allerlei trappen, stoten, klauwen en weringen uit de Kung Fu komen aan bod. Deze bewegingen komen later terug in verschillende kortere en langere verdedigingsvormen van de aap, draak, tijger, sprinkhaan of kraanvogel.

Kung Fu

Daarnaast is het goed voor je zelfvertrouwen en het vinden van rust. De vorm is voor al toepasbaar in de praktijk. Als je vast gepakt word of beroofd is het vooral de uitstraling van een person die bepaald of je beroofd word of niet.

 

Kom Kennis maken met deze vorm van Kung Fu. Meld je aan bij info@americanfitness.nl of bel 0614034297 voor meer informatie

Wanneer en hoe laat  begint de les?

Donderdag van 17:30-18:30  jeugd en zaterdag van 12:30-14:00 uur volwassen

Meld je aan via info@americanfitness.nl of bel 06 5190 5823

STADSPAS EN JEUGDSPORTFONDS ZIJN WELKOM-

Proefles€10

 

Website Kung Fu: http://www.dojo.amsterdam/amsterdam-oost/

Bezoek de website van How Chuen Monkey Kung Fu