PRIVE TRAINING

PRIVE TRAINING TAEKWONDO

Brons op de EK 2017

PRIVE TRAINING TAEKWONDO

Deelname WK in 2013 en National Team 2017

PRIVE TRAINING Taekwondo
PRIVE TRAINING Taekwondo  voor je 1e dan. Zelfverdediging voor jeugd en senioren. Prive style training. Privé training Taekwondo voor je 1e dan. Zelfverdediging voor jeugd en senioren. Prive style training. Meester Bob geeft  training voor leerlingen die privé-lessen willen volgen. Het kan dat u niet in staat bent om in de avonduren te trainen of wilt u sneller resultaat? De lessen worden verzorgd door Meester Bob zelf,  Universitaire opleiding in de USA. Nederlandse hoofdtrainer bij de Taekwondo bond Ned. Meester Bob is nog steeds actief in de stijl wedstrijden en is geselecteerd voor de EK 2017. (onder Martial Arts-Bob Poublon-Achtergrond informatie ). De prive training wordt individueel afgestemd op de leerling. Het aantal trainingsuren per week wordt in overleg vastgesteld. De trainingen worden verzorgd op de sportschool.

PRIVE TRAINING TAEKWONDO

Bob Poublon heeft zilveren plak gewonnen met Taekwondo tijdens de US Open 2016

Indien u kiest voor privé-lessen taekwondo dan mag men ook gratis deelnemen aan de reguliere lessen. Het kan zijn dat u alleen tijd heeft in de ochtend of middaguren. Wij zijn één van de weinige sportscholen die ook binnenkort overdag Taekwondo lessen of prive trainingen verzorgen in Amsterdam. Examen kunnen tijdens de privé-lessen afgenomen worden. EK 2017 Het contract en verder info wordt vertrouwelijk. Meester Bob heeft meer da 40 jaar ervaring de martial art heeft vele kampioenen voortgebracht  meer dan 25 leerlingen hebben hun zwarte band gehaald in 1 keer.

Prive taekwondo of stijl training lessen:
U kunt kiezen om prive taekwondo bijlessen te volgen of specifieke stijl training. Dit kan bijvoorbeeld om in een korte tijd extra kennis bij te leren. Prive training is voor jong en oud. In overleg met de deelnemer wordt het tijdspad en intensiteit bepaald. Ook wordt de inhoud in overleg samengesteld. Er kan ook getraind worden op een specifieke taekwondo onderdelen zoals stijl hosinsuls, traptechnieken, stretching, 1 tot 3 staps, technieken enzovoorts.

Voor meer informatie graag contact opnemen met: info@americanfitness.nl of bel Meester Bob 06-1403 4297 of 06 5190 5823