10e keer Amsterdamse kampioen flag football 2017

Asd kamp 2017

Asd kamp 2017

De junior varsity team 1

Asd Kamp 2017

Junior varsity team 1 en junior varsity team 2 van PNC

Asd kamp 2017

Varsity team PNC 2017

10e keer Amsterdamse flag football  kampioen 2017.

10e keer Amsterdamse flag football kampioen 2017. In 16 jaar is PNC elk jaar geselecteerd om deel te nemen aan de NK. Een uniquem dit gebeurt haast nooit. Coach Bob samen met de nieuwe rookie coach Boris  hebben weer een mooie prestatie neer gezet. De junior varsity team is nu 2 keer achter elkaar kampioen geworden en de varsity team met nieuwe rookies zijn derde geworden. De jv2 is nieuw en zijn pas voor het eerst bezig.  Elk jaar word er doelstelling gemaakt om kampioen te worden van Amsterdam. De trainingen worden ook aangepast om dit doel te bereiken. Er wordt verwacht dat de leerlingen de juiste mentaliteit leren en hard werken om dit doel te bereiken. Er word tijdens de training veel aandacht besteedt aan basis vaardigheden zoals ballen vangen, gooien, patronen lopen, aanval en verdediging vormen maar plezier is ook belangrijk. Buiten de training is er ook veel aandacht voor de conditie, kracht lenigheid souplesse en wedstrijd rythme. Leerlingen weten dat het een team sport is en dat zij afhankelijk zijn van elkaar. Er wordt ook gezorgd voor een goede chemistry tussen alle beginnende en geroutineerde spelers. Elke speler is verantwoordelijk voor zijn taken zowel in de aanval als in de verdediging. Basis principes worden bij elke training herhaald en verbeterd zodat zij tijdens de wedstrijden weinig of geen fouten maken. Met nieuwe spelers is het altijd moeilijk om een goede team van te maken, maar de nieuwe rookies hebben zich snel aangepast en hebben uitstekend hun werk gedaan met passie, wil en overtuiging. Tijdens de Amsterdamse kampioenschappen heeft PNC weinig fouten gemaakt en bijna de nul gehouden tijdens de verdediging bijna bij alle wedstrijden. In de finale tegen OSB heeft PNC net als vorig jaar hun wil hebben opgelegd bij de tegenstanders. De Nederlandse kampioenschappen zijn op 17 Juni. Coach Bob

Asd kamp 2017

10e keer kampioen van Amsterdam en voor de 16 keer geselecteerd voor de NK