American Fitness top prestatie NK Taekwondo 2016

Ned-kampioenschappen 2016

American Fitness top prestatie NK Taekwondo 2016.

American Fitness top prestatie NK Taekwondo 2016

Nk 2016

coach trainer Miguel en Kite

Nk 2016

Kim de schrijver samen met Frank

Zondag 4 December was het zover. Alle taekwondoka’s strijden voor de felbegeerde titel Nederlands kampioen stijl. Als vanouds is American Fitness daar natuurlijk bij waarbij de sportschool kan terugkijken op vele succesvolle jaren waaruit vele kampioenen zijn voortgekomen. American Fitness toch zeker bij de top 4 van Nederland gerekend worden. Maar zoals elke topsporter weet is succes van gisteren geen garantie voor vandaag of morgen. Er werd weken hard getraind. De bondscoach Mieke Tapia was aanwezig zijn om talenten te scouten. Wij moesten vroeg van huis op weg naar Oss. Na alle inschrijvingen kon het toernooi eindelijk beginnen. Zoals gewoonlijk werd er begonnen met de kadetten en eindigde het toernooi met de veteran masters. Ook nu viel American Fitness in de prijzen met 5 eerste prijzen waarvan 4 nieuwe Nederlandse kampioenen 5 tweede plaatsen en 5 keer 3e plaatsen. Als American Fitness hebben we opnieuw ons visite kaartje afgegeven. Dank aan alle ouders die klaarstonden om er een geslaagde dag van te maken; van het vervoeren van deelnemers, als het coachen tijdens de wedstrijd. Ook een dankwoord voor Linda die het hele toernooi van de scheidsrechters was. Mede door haar kennis en kwaliteit bi American Fitness goed gewaarborgd waarvoor hartelijk bedankt. Tenslotte een dankwoord voor de oprichter en drijvende kracht van American Fitness meester Bob Poublon. Als senior master prolongeerde hij zijn gouden titel voor de 3e keer opnieuw kampioen, en opgenomen in het Nationale team van Nederland. Het is dan ook een grote voorrecht als American Fitness om onder uw bezielende leiding te mogen trainen, U bent een groot voorbeeld niet alleen voor American Fitness maar ver daar buiten, een echte ambassadeur voor het Nederlandse Taekwondo. KAMSA HAMIDA.