Meester Bob geselecteerd Nationale team Taekwondo-2016

meester Bob

Meester Bob geselecteerd Nationale team Taekwondo 2016

Goedendag Bob,

Ik ben aangesteld als bondscoach stijl en de koers die de TBN wil gaan varen is behoorlijk veranderd.

Alle sporters die gekwalificeerd zijn op de Presidents Cup zullen via de bond deelnemen aan de EK en opgenomen worden in de selectie. De kosten zullen wel voor eigen rekening komen omdat je uitkomt in een niet-subsidiabele categorie. Bij deze wil je dan ook van harte uitnodigen hiervoor. Het trainingsprogramma moet nog ingevuld worden. Je wordt hiervan zsm op de hoogte gebracht door de nieuwe teammanager dhr. Erik van der Weide (vader van Joël).Ik hoop op een fijne samenwerking en kijk uit naar de eerste training! Van harte gefeliciteerd met je toetreding tot de Nationale stijlselectie van de Taekwondo Bond Nederland. Mocht je afzien van deelname aan de Nationale selectie, wat ik zou betreuren, wil je mij dat dan laten weten?

meester Bob

Met grootmeester Piet Wolfs

meester Bob

Met Kite en Fadua tijdens de NK 2016

met vriendelijke groet,

best regards,

meester Bob

Tijdens de NK 5x goud 5x silver en 5x brons

Mieke Tapia