Verdedigingsporten v.a 4 jaar bij American Fitness

Taekwondo
Taekwondo

Nederlands kampioen Taekwondo 2015 Kyan en Nayeli. in het midden 2 voudig Nederlands kampioen Yanna op jonge leeftijd begonnen.

Verdedigingsporten v.a 4 jaar bij American Fitness

Sport kiezen na peutersport. Hoe kun je dat op een goede manier doen? Kinderen vanaf 4 jaar kunnen hun energie kwijt in.  Voor veel kinderen komt daarna eerst het halen van het A en B diploma, voor ze verder gaan met een ‘echte’ sport.

Sport kiezen

Judo

Jeugd Judo al vanaf 4 jaar oud

Maar welke sporten zijn geschikt voor welke leeftijd? Een sport kiezen blijft een lastig verhaal, maar dit deel is gelukkig simpel. Met een enkele uitzondering, kan op 4-jarige leeftijd met de meeste sporten worden gestart.

Verdediging sporten bij American Fitness voor de jeugd: Judo-Karate-Taekwondo

Al vanaf 4 jaar kunnen kinderen beginnen met vechtsport. De lessen voor jonge kinderen zijn aangepast op wat zij kunnen begrijpen en wat voor de kleintjes veilig is. Veel ouders kiezen voor judo, maar er zijn nog vele andere vechtsporten die geschikt zijn voor kinderen, zoals karate of taekwondo.

Karate

Karate kampioenen van meester Salah

Waar de keuze uiteindelijk op valt, is natuurlijk afhankelijk van jouw kind en de ouders. Een sport kiezen gaat vaak gepaard met de interesse van een kind en de manier waarop een sportschool de lessen verzorgd. American Fitness bestaat al meer dan 32 jaar en in de 32 jaren heeft de sportschool altijd voor gezorgd dat kinderen sporten leuk vinden, dit doe je door middel van een een speelse manier. Bij American fitness worden spelvormen verzorgd waardoor een kind veel langer sport gaan beoefenen. De traditionele manier van alleen op techniek trainen werken niet voor vele jonge kinderen. Tijdens de spelvormen leren kinderen sociale vaardigheden zoals omgaan met andere kinderen, regels, vallen, staan, technieken en nog veel meer.

Kinderen hebben tijd nodig om te groeien en zich te ontwikkelen. Wij leggen ook geen druk het voornaamste is plezier. Al onze docenten zijn pedagogisch opgeleid en onder toezicht van Meester Bob leren de docenten hoe zij met jeugdige sporters om moeten gaan. American fitness is ook toonaangevend in de topsport. Onder Meester Bob leiding zijn er ook 9 sporters die in het Nederlandse Taekwondo selectie zitten. Mosab Amrami van American Fitness is een veelvoudige wereld kampioen kickbokser geworden. In de Karate onder leiding van Meester Salah  Meester Dominiek Judo zijn er ook vele kampioenen bij hem begonnen.

Rooster: Kijk op onze rooster naar dagen en lestijden of bel 0614034297