5e op de WK voor meester Bob Poublon

coach en trainer Mieke
coach en trainer Mieke

coach en trainer Mieke

5e op de WK voor meester Bob Poublon

5e op de WK voor meester Bob Poublon. Afgelopen jaar 2018 deed meester Bob mee aan de wereld kampioenschappen taekwondo poomsae in Taipei Taiwan. In zijn categorie deden 14 masters mee vanuit de hele wereld.wk 2018 Bij de afval ronde mocht meester Bob doorgaan naar de finale ronde om bij de beste 8 van de wereld te komen. In deze ronde moest meester Bob het opnemen tegen America een sterke tegenstander.nationale team 2018 wk taipei Helaas maakte meester  Bob in  deze ronde een fout waardoor de Amerikaan met de zege vandoor ging. Desondanks eindigde hij toch op de 5e plaats van de wereld. Meester Bob heeft geleerd door deze ervaring en is gebrand om nog sterker terug te komen op de EK. Dit jaar 2019 moet hij zich opnieuw kwalificeren. Het is elke dag trainen en afzien. Hij ziet  dit  als een uitdaging. Om aan de top te komen moet je mentaal sterk zijn.  Hierbij word hij geholpen door zijn coach trainer Mieke Tapia. Dit jaar word hij 71 dat weerhoud hem niet om door te gaan.  Afgelopen jaar was voor hem een topjaar de taekwondo bond riep meester Bob uit tot sportman van het jaar 2017 en op de EK werd hij en op de WK 5e. Ook in 2019 hoop meester Bob op een sportief top jaar. Samen met zijn friend Otmar Verveer gaan zij tegen om een top prestatie neer te zetten. En daarbij maakt leeftijd voor deze 2 masters niets uit. Zij hebben plezier in wat ze doen en willen een voorbeeld zijn voor anderen die denken dat ze op een hogere leeftijd niks meer kunnen. Otmar is inmiddels ook 68 jaar oud samen met meester Bob in dezelfde leeftijds categorie, waardoor ze ook concurrenten zijn van elkaar. Maar bovenal zijn ze dikke vrienden.

Hun motto is ” NEVER EVER GIVE UP” .5e-van-de-wk