Kungfu jeugd Amsterdam oost

Kungfu
 Kungfu

Groot meester Fred Kramer met sifu Martijn Zeegers

Kungfu jeugd Amsterdam oost.

kungfu

Praktische zelf verdediging

Kungfu jeugd Amsterdam oost voor jeugd is gebaseerd op de How Chuen stijl vertaald (vuist vd aap) krijgskunst komt uit zuid china. De grondlegger in Nederland sifu Fred Kramer bracht de stijl 50 jaar geleden naar Nederland.Als een van de pioniers van de Kung Fu in Nederland heeft hij gedurende tientallen jaren al vele leerlingen getraind en geïnspireerd.Deze bijzondere Kungfu stijl wordt nu onderwezen door een van zijn gedreven en gepassioneerde leerling van Sifu Kramer Martijn Zeegers 4eDan en sinds vorig jaar docent bij sportschool American Fitness. De How Chuen stijl  is bedoeld om lichaam en geest sterk maken.

Kung Fu vergroot motoriek en lenigheid en zelfvertrouwen

Kungfu

Zelfverdediging

American fitness  biedt de How Chuen Kung Fu voor kinderen op een veilige en speelse manier. Kung fu voor de jeugd  is goed voor de beweging & motoriek, maar ook zelfvertrouwen van het kind zonder dat daarbij vechten centraal staat. Kung Fu voor de jeugd is vooral non-contact en benadrukt de filosofie van kung fu, namelijk respect, discipline & vriendschap.

Voor welke leeftijd is Kungfu en wanneer wordt er les verzorgd?

Kung Fu kids is voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar. Elke donderdag avond van 17:30-18:30 en zaterdag van 11:30-13:00 uur

How Chuen Kung Fu is voor kinderen die:

Die lenigheid en souplesse willen opbouwen. Aan conditie en kracht, snelheid,kunst en techniek willen werken volgens intensieve eeuwenoude methode. fysieke welzijn en motoriek willen verbeteren,concentratie vermogen willen verhogen. meer zelfvertrouwen willen kweken.

Doelstelling van American Fitness zijn:

Respect, focus, concentratie, volharding, karakter vorming en normen en waarden.