Hattrick voor Bob Poublon 2010

American Football

Hattrick  voor Bob Poublon 2010

American Football All-Star team van Amsterdam 1 geworden van Nederland.

Op zaterdag 21 Juni 2010 werd  een All-Star team wedstrijd georganiseerd door  Lelystad School League. Geselecteerde ster spelers van Amsterdam, Den Haag, Zwolle en Lelystad konden laten zien wie de beste school league had in Nederland. De schoolleague wordt gezien als de sterkste scholencompetitie van Nederland.
Wegens de wereld kampioenschappen voetbal waren de teams van Zwolle en Den Haag niet aanwezig. Erick  Hagen van de AFL Commanders Lelystad  besloot om er toch een 4×20 minuten wedstrijd van te maken.
10 top geselecteerde spelers van 5 verschillende scholen werden geselecteerd uit Amsterdam om deel te nemen aan dit speciale toernooi.
Voor de spelers van Amsterdam zonder dat ze met elkaar hebben getraind was het in het begin even zoeken naar de vorm en proberen er  toch een wedstrijd  van te maken. Met coach Bob, Omar, en Tany is het gelukt om het team van Amsterdam naar de zware overwinning te brengen. De home town advantage was voor Lelystad  en heeft driekwart  van de wedstrijd  kunnen domineren met hun fraaie  spel. Amsterdam de Kampioen van 2010 wilde toch laten zien dat zij de betere waren en hebben  de achterstand kunnen inhalen door hun voortreffelijk spel en inzet. Amsterdam was zo vastberaden om te winnen dat er niet meer werd gescoord door Lelystad. Bij de eindfase van de laatste 4 minuten heeft  de All-star team van Amsterdam  kunnen laten zien dat zij de offence en defence spel kon controleren en hierdoor  terecht kampioen zijn  geworden van Nederland. De finale score werd uiteindelijk 53-48 voor Amsterdam.

American Football American Football

Hier zijn de resultaten van 2010

  • 1e plaats Topscore Amsterdam 2010 PNC
  • 2e plaats Topscore Amsterdam SGR Amsterdam
  • 1e Plaats Nederlands Kampioen schoolleague American Football SGR
  • 3e plaats Nederlands Kampioen schoolleague American Football PNC
  • 1e plaats ALL-STAR team Amsterdam schoolleague

Ruminoz is uitgekozen als de  beste defensive player 2010 van PNC