Sporten geeft zelfvertrouwen

kicking it

Sporten geeft zelfvertrouwen STADSPAS uw kind kan vanaf  begin Januari 2016 tot  eind Augustus 2016  voor 5 euro sporten per maand.

jeugd kickboksen

jeugd kickboksen

jeugd judo

jeugd judo

district west kampioenen juni 2015

Taekwondo district west kamp 2015

Sporten geeft zelfvertrouwen STADSPAS uw kind kan vanaf  begin Januari 2016 tot eind Augustus 2016  voor 5 euro sporten per maand. Stadspas is een samenwerking tussen de gemeente Amsterdam en de aanbieders op het terrein van sport, cultuur en recreatie. Met de stadspas krijgen mensen met een laag inkomen de kans om te genieten van het vele moois dat Amsterdam te bieden heeft. Ze kunnen bijvoorbeeld tegen lagere toegangsprijzen of soms ook helemaal gratis   deelnemen aan activiteiten en uitstapjes. Zo kunnen ze bijvoorbeeld met korting ook  sporten in Amsterdam ongeacht de dikte van de portemonnee. 

Onder deskundige begeleiding voor de jeugd  kan u kind sporten bij American Fitness, de verdedigingsporten zijn bedoeld om  jezelf te verdedigen hierdoor ontwikkel je zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen wat je later nodig kan hebben. Wij doen mee aan wedstrijden en toernooien  en zijn ook lid van diverse sport bonden. Wij staan bekend om onze vele jeugd kampioenen. De sportschool bestaat nu al 32 jaar.

shotokan karate

shotokan karate

Sporten voor de jeugd van 4 tot 17 jaar voor maar € 5,00 per maand voor 1 keer per week. De sporten die  wij hebben zijn   JUDO-KARATE-TAEKWONDO-KUNGFU en KICKBOKSEN. Meld u kind  aan via info@americanfitness.nl of kom  langs  met uw Stadspas  of bel  0614034297 voor meer informatie.