Kickboksen dames Amsterdam

Thaiboksen dames

Kickboksen dames Amsterdam

Kickboksen dames Amsterdam – Kickboks training alleen voor dames elke woensdag avond van 19:00-20:00 uur. Verzorgd door onze gedreven en gepassioneede Noord Hollandse Boxing Kampioen Said Amir. Thaiboksen, Kickboksen, bieden stuk voor stuk goede cardio, kracht en conditie elementen om fit te worden en lichaam in vorm te brengen. De structuur van de training zorgt ervoor dat het hele lichaam aan bod komt. Onze training bestaat o.a. uit techniek, combinatie oefeningen, stretching conditie en kracht. American fitness  concentreert zich op de recreatieve sporter, die willen werken aan hun conditie, techniek en een intensieve boks-training.   Beginners en degene die graag willen leren zijn van harte welkom, leeftijd speelt geen rol.

Kickboksen is voor iedereen

Direct na werktijd, recreatief bezig wilt zijn. Op een intensieve manier wil werken aan een totale body workout (conditie, calorie en vetverbranding).
een effectieve weerbaarheid vergroten. Met een druk sociaal & zakelijk leven en zich van mentaal wil opladen en ontspannen.

De focus van onze trainingen zijn
-Techniek-Souplesse- Dynamiek- Conditie- kracht- Snelheid en plezier. Kickboksen is een contact-sport, dames oefenen daarbij met elkaar en leren van elkaar. Er wordt goed opgelet naar de juiste techniek, inzicht en tactiek volgens Said is dit de manier om progressie te boeken.

Kickboksen dames Amsterdam

Noord Hollandse Kampioen Said Amir

Kickboksen dames Amsterdam

Said Amir 2015

Amir.

Klik voor meer informatie over http://kickboxing