2e Dan Mattho Mandersloot

2e dan mattho mandersloot

2e Dan Mattho Mandersloot – Op 14 December 2014 is Mattho Mandersloot geslaagd voor zijn 2e dan Taekwondo en mag Nederland gaan vertegenwoordigen in 2015

Na een groot aantal jaren trainen en en een jaar extra trainingen onder de grootmeester Khan in Korea, is Mattho klaar voor de volgende stap. De basis trainingen die hij heeft getraind sinds hij 7 jaar oud is heeft toch zijn vruchten afgewerpt. Met voldoende basis, kennis en extra trainingen ook in Engeland waar hij momenteel studeert is hij naar Nederland gekomen in December 2014 om voor zijn 2 Dan te gaan. Tijdens zijn Taekwondo training bij American Fitness liep hij nooit de kantjes af en gaf alles wat hij had, dit is dan de reden waarom Mattho succesvol is. Na zijn terugkomst uit Korea is hij ook opgenomen in de Nederlands Taekwondo selectie en mag Nederland gaan vertegenwoordigen in Korea in 2015.

2e dan mattho mandersloot

breektest

2e dan mattho mandersloot

1 stap techniek

 

Onderdelen voor de examen zijn de poomsae of stijl vormen waarvan er 10 zijn.  3  daarvan werd gevraagd een verplichte,  een eigen keuze en een van de dan examinatoren. Ander onderdelen zijn Ilbo tarryon of 1 stap technieken, stok technieken, zelfverdediging en breek test en een theory. Aangezien Mattho veel heeft getraind en rithme heeft opgedaan in wedstrijden is dit onderdeel geen probleem en had hij voldoende zelfvertrouwen in de stijl vormen. De zelfverdediging of hosinsul ging iets minder dit vanwege die inzicht in de technieken maar voldoende volgens de examinatoren om te slagen voor dit onderdeel. De 1 stap en de breek technieken heeft hij jaren lang getraind dit onderdeel was voor Mattho helemaal geen probleem. Meester Bob is trots op zijn prestatie en ontwikkeling in de Taekwondo.

2e dan mattho mandersloot

stoktechniek met partner yol tio