Geslaagd voor dan examen

Leden van American Fitness

Opnieuw dan examen succes in Hoogwoud op 28 Juni 2010

Daar waar Jante, Frederique en Carola ook hun 1e dan hadden gehaald was er opnieuw succes voor American Fitness op 26 juni jl. in Hoogwoud. Alleen dit keer waren de heren aan de beurt. Mattho Mandersloot, Danny Hardjopawiro en Rosario Richardson mogen zich nu ook offcieel dangraadhouder noemen. Zij zijn geslaagd voor hun 1ste dan. Robin Fiechter is geslaagd voor alweer zijn 2e dan.

Leden van American Fitness

Trainers coaches en deelnemers van American Fitness

 

 

Aangezien iedereen zich goed had voorbereid voor hun grote dag, waren de deelnemers in staat zich van hun beste kant te laten zien tegenover de jury. Niemand vergat hun poomsea’s, de Ilbo taeryon en hosinsul gingen ook goed en voor het sparren gelde hetzelfde.

 

De uitslag was zenuwslopend te noemen. Omdat er zoveel deelnemers waren en er ook redelijk veel mensen geslaagd waren duurde het heel lang voordat sommige geslaagden de spanning los konden laten en hun diploma en band op konden halen. Maar of je nu als 1ste of als laatste naar voren wordt geroepen, het maakt je band niet minder zwart en het resultaat zeker niet minder goed.

Leden van American Fitness

Carola-Modisa-Linda als toeschouwers

 

Sportschool American Fitness feliciteert Robin, Mattho, Danny, en Rosario met hun resultaat. Het respect gaat uit naar hun doorzettingsvermogen, inzet en mentaliteit. We hopen dat andere leerlingen geïnspireerd raken door dit resultaat en dat de heren ons in de toekomst nog meer mooie dingen laten zien.