Stijl toernooi 2008

Stijl team AF 2008

Tapia Toernooi (PRACTICE MAKES PERFECT and PREPARATION IS THE KEY TO SUCCESS)

Een ideale toernooi voor de C en de B klasse om wedstrijd ervaring op te doen. Alhoewel wij 80 km moesten rijden was het voor de deelnemers de moeite waard om mee te doen en te zien hoe het er aan toe gaat bij wedstrijden.
Deze keer waren wij met 12 deelnemers een combinatie van C  B en A klasse.Een vriendelijk en goed georganiseerd toernooi met deelnemers al vanaf 4 jaar tot de master 3 klasse. Iedereen had er zin in ook Jante, Carola en Modisa waren bereid om te coachen.

Stijl team AF 2008

Stijlteam American Fitness 2008

Het blijkt dat er bij American Fitness  veel beginnende coaches rondlopen die de kans krijgen om ervaring op te kunnen doen. Door het coachen kun  je veel leren en bewuster worden van de Taekwondo Het was jammer dat de C en de B klasse weinig hebben getraind om de puntjes op de i te zetten. Je kunt op wedstrijden helaas niets meer veranderen of verbeteren, dit moet vooraf worden gedaan.
Hopelijk hebben onze B en C klasse geleerd dat  voorbereiding belangrijk is. Voor de A klasse is het duidelijk dat zij meer ervaringen nodig hebben alhoewel zij op de goede weg zijn. Het is een kwestie van tijd, ervaring en routine.

leerlingen van American Fitness

Rada-Jante-Linda-Hinde-Carola

 

1e plaats: Mstr Bob-Linda-Hinde 2e plaats: Modisa-Yol 3e plaats: Jasmine