Kickboxing dames en jeugd

Thai Kickboxing

Kickboxing – Dames en Jeugd

Thai Kickboxing is een oude gevechtssport die al eeuwen in Thailand wordt beoefend, en zoals velen weten is kickboxing ook de laatste jaren enorm gestegen qua populariteit in Nederland. Er zijn vele kampioenen ontstaan. Bij kickboxing mag je tijdens de trainingen zowel de handen als de benen gebruiken. Het is een sport waar je lekker je hele lichaam kan laten bewegen en iedere les intensief meedoet. Kickboxing is niet alleen een vechtsport maar ook een gedisciplineerde sport, het leert je respect te hebben voor je tegenstander maar ook kan je je agressie kwijt.

Dames

thai-boksen

dames kickboksen

thaiboxing

spier en conditionele dames training

Voor de dames zijn de trainingen bedoeld om je conditie, kracht , snelheid, uithoudingsvermogen te verbeteren. De training zijn er om de technieken onder de knie te krijgen er wordt wel gespard maar gecontroleerd   zodat je de volgende dag gewoon kan werken of naar school kunt gaan.

 

Wanneer  en hoe laat begint de les?

De dames les wordt verzorgd woensdag van 19:00-20:00 uur en zondag 2x per maand op afspraken

Jeugd Kickboksen:

Voor de jeugd zowel jongens als meisjes kun  je kennis maken met  kickboxen. Deze sport wordt spelenderwijs en op een veilige manier aangeleerd. Er wordt geen of licht contact gemaakt met andere kinderen afhankelijk van het kind.  Technieken worden nauwkeurig aangeleerd. Tijdens de trainingen wordt veel aandacht besteed aan conditie, spier oefeningen, pad training, motoriek en trapkussens maar veiligheid staat natuurlijk voorop. Heel veel aandacht voor discipline en doorzettingsvermogen normen en waarden.

jeugd thai-boksen

jeugd kickboksen aandacht voor techniek

Benodigheden zijn: bitjes, korte broek, handschoenen, scheenbeschermers, en windsels.

Heeft u zin om lekker intensief te trainen met en getraind te worden door een deskundige, meldt u dan nu aan bij info@americanfitness.nl of bel 06 5190 5823voor meer informatie

Wanneer en hoe laat begint de les?

Jeugdkickboksen elke woensdag  van 19:00-20:00 uur. Les wordt verzorgd door Ismael Ainouni

Proefles: €10