Zilver Belgische Open

Belgische open 2016

Zilver Belgische Open

Zilver Belgische Open

overzicht van de Belgische Open

Zilver Belgische Open

Met Soraya van Holland got talent

Zilver Belgische Open

Masters 2 51-60 jaar

Zilver Belgische Open. 1 Mei 2016  Hasselt  ook deze  keer werden de poomsae  en freestijl wedstrijden georganiseerd  door de Belgische Taekwondo Federatie, Europese Taekwondo Unie – Sport Vlaanderen- en de World Taekwondo Federation. De deelnemers kwamen uit  div landen zoals Belgie, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Denemarken, Finland en soms ook wel uit America .Tijdens dit toernooi konden deelnemers in alle klasse  junioren tot masters 4 laten zien wat ze konden op Europees gebied. Om stijl wedstrijden te doen moet je toch een behoorlijke doorzetter zijn jaren dagelijks trainen aan je conditie, kracht lenigheid en aan al je vormen je moet het je passie maken blijven trainen en het leuk vinden om te doen en oefening baart kunst. Bij American Fitness wordt veel aandacht geschonken aan de technieken  en hoe jij je lichaam moet bewegen om de taekwondo zo goed mogelijk uit te voeren. Stijl training is een eindeloze training om steeds beter te worden. Dit moet allemaal op een manier die prettig is een goede  sfeer . Meester Bob en  Meester Otmar zijn bij de Belgische open 2 en 3e geworden.