Linda van Teunenbroek 1e Dan

Linda v Teunenbroek

Linda van Teunenbroek 1e Dan – Linda van Teunenbroek van Sportschool American Fitness is geslaagd voor de 1e Dan op 30 Juni 2007

 

Linda van Teunenbroek 1e Dan – Linda van Teunenbroek heeft er jaren lang hard voor  gewerkt om haar 1e Dan te halen. Linda traint consequent  3 tot 5 per week om alle onderdelen van de Taekwondo aan te leren. Tijdens de trainingen is het altijd 100% inzet of meer en doorzetten.  Vanaf haar witte band heeft zij altijd de lessen die zij meedeed opgeschreven om de oefenstof niet te vergeten. Zij is als geen andere  altijd bereid om de oefenstof die zij geleerd heeft te blijven oefenen, herhalen en verbeteren. Linda is dan ook in 1 keer geslaagd. Wij zijn heel erg trots op haar inzet en prestatie. Mstr Bob

Linda van Teunenbroek 1e Dan

Linda met de leerlingen van American Fitness

Linda van Teunenbroek 1e Dan

Linda en Mstr Bob